Zamówienie tymczasowej podróży do Niemiec pracownika polskiej firmy na podstawie VAN DER ELST VIZA

Książka w Niemczech dla gościa z Ukrainy z naszej firmy na zasadzie VAN DER ELST VIZA

Praca

Czy pracownicy ukraińscy z Własny mają zdolność legalnej rzeczy w regionach Unii Europejskiej przez Polskę? Dużo kobiet tworzy takie pytanie, że łatwiej jest ubiegać się o własną wizę niż o wizę innego świecie z Grup Europejskiej.

Książka w Niemczech dla gościa z Ukrainy z lokalnej firmy na bazie VAN DER ELST VIZA

 

Zamówienie tymczasowej wyprawie do Niemiec pracownika polskiej firmy na bazie VAN DER ELST VIZA

Razem z pełną zasadą wiza do kariery w jakimkolwiek kraju UE nie zapewnia możliwości rzeczy w żadnej spośród nich. Nazywa to, że gdyby otrzymasz polską wizę do sztuce a nie będziesz kształtowałby w Polsce, będzie ostatnie naruszeniem prawa. Tak to, razem z własną wizą roboczą, można odwiedzić inne kraje UE, przecież taka wiza nie daje uprawniona do poważnego zatrudnienia w obcych krajach UE. Tak dlatego polskie prawo nie zezwala na zaangażowanie w Niemczech w obiekcie uzyskania wizy roboczej do Własny. To świadczy, po otwarciu własnej wizy roboczej, powinieneś siedzieć w Polsce.

Van der Elst Viza sięga 1994 roku. Zatem przedsiębiorstwa z jednego państwa UE mają moc kierować swoich gości do obcych krajów w kontaktu z potrzebą produkcji. Należy pamiętać, że nie wszystkie kraje UE wykorzystują tę propozycję. Na przykład Niemcy, Austria, Francja, Belgia i Holandia pogodziły się z opinią i wydały takie wizy, a Włochy, Grecja, Luksemburg – nie.

Zamówienie tymczasowej wyprawie do Niemiec pracownika polskiej firmy na bazie VAN DER ELST VIZA
Zamówienie tymczasowej wyprawie do Niemiec pracownika polskiej firmy na bazie VAN DER ELST VIZA

Polska spółka, w jakiej odbywa obywatel Ukrainy, zatrudnia człowieka na wycieczkę służbową (do pracy / świadczenia usług). Należy zauważyć, że proste delegowanie pracownika przez własną firmę do Niemiec nie podlega procedurze Van der Elst. Człowiek jest polecany do spełniania danej roli w Niemczech (konieczność produkcji). Termin, na który potrafi zostać oddelegowany, nie może występować 3 miesięcy.

Ponieważ polska wiza że stanowić prawdziwa: – przez 180 dni (na bazie rejestracji przez pracodawcę wniosku o zatrudnienie osoby); – od 1 roku do 3 lat (danie na pozycję wydane przez Terytorium Województwa), widać, że po otrzymaniu sześciomiesięcznej polskiej wizy służbowej (wydawanej raz w roku) w końcu odbycia podróży służbowej do Niemiec w układu roku, będzie można jedynie 3 miesiące.

Głównym warunkiem takiej wycieczek jest porozumienie między własną spółką oraz marką w Niemczech. Aby wykonać taką podróż służbową, pracownik musi wziąć dodatkową wizę – „Van der Elst Visa”.

Po otrzymaniu wizy Van der Elst, musisz złożyć wniosek do biura wizowego Ambasady Niemiec w Warszawie, które stanowi Departamentem przyjmującym wnioski o wizę z całej Polski.

Aby zdobyć dodatkową wizę, „Van der Elst Visa” jest przymuszona do zapoznania dokumentów, wśród których istotne są: zezwolenie na produkcję w Polsce, karta ubezpieczenia od następstw nieszczęśliwych wypadków medycznych, umowa między firmami polskimi oraz niemieckimi, pisemne potwierdzenie harmonizacji warunków pracy między niemiecką nazwą a kierowany pracownik także inni.

Należy także zauważyć, że ambasada zastrzega sobie prawo do życzenia dodatkowych dokumentów.

źródło artykułu: Praca w Niemczech dla pracownika z Ukrainy VAN DER ELST VIZA

Dodaj komentarz

avatar
  Subscribe  
Powiadom o